LIVADA

Ce faci când ajungi hămesit într-un oraș nou? Cauți recomandări pe Tripadvisor. Așa am descoperit, acum doi ani, Livada Lounge&Restaurant.


Evident că a fost aceeași opțiune și acum când am dat o fugă până la Cluj. Să vă spunem, așadar, de ce recomandăm această locație:


– Are o grădină mare – nu am știut acest aspect până acum, când a dat năvală Coviduț peste noi. Mese multe, umbrite, fie într-un soi de foișor, fie de umbrele/copaci.

– Porțiile sunt mari. Porțiile sunt foarte mari. Numai bune pentru ăștia hămesiți după un drum lung.

– Prețurile n-ar fi cele mai mici și precizăm că o supă rădăuțeană costă 20 de lei. Fără ardei, pâine, smântână care au costuri suplimentare. Știm, în Maramureș, anul trecut, a fost la jumătate, însă ce nu faci pentru o ciorbă bună!? Bani mâna în buzunar, desigur…

– Ospătarii sunt simpatici și vioi, nu au fost probleme de comunicare, bașca foarte deschiși.- Nu vă așteptați ca mâncarea să ajungă în primele 5 minute de la comandă căci durează, dar tot ambientul este atât de frumos, încât îți face plăcere să stai acolo mai mult decât ar trebui.

– Toaletele sunt FOARTE curate și dotate cu cele necesare – hârtie, săpun, na, cele trebuincioase.

– Muzica se aude în surdină, este un fel de jazz (data trecută am stat în interior și a cântat cineva live, a fost o atmosferă perfectă!) – dacă știți muzica din Zara Home, ei!, cam așa îți sunt încântate urechile.

Nu are sens să lungim vorba despre cât de bine ne-am simțit acolo în zilele când am mâncat la Livada pentru că știm că factorul decizional este meniul. Așadar, aveți mai jos meniul fotografiat de noi și câteva imagini ca să vă faceți o idee despre porțiile servite. Aaaa, în fiecare zi în care am servit masa acolo, nota nu a depășit 200 lei.

Poftă bună!

Lasă un răspuns